Referenciák

Olvasd el vendégeim véleményét

Krisztina

Egy hónapja járok már Eszter óráira. Az eddigiek alapján egy jól felkészült és alapos edzőnek tartom. A gyakorlatok helyes kivitelezésére nagy hangsúlyt fektet, türelmes az új gyakorlatok bevezetésénél és a humort is mindig becsempészi az órákra. És természetesen a kihívást sem vesszük félválról, rendesen megizzadunk az órákon. :) Csak ajánlani tudom az óráit - kezdőknek és haladóknak egyaránt!

 

Zoltán

"Majdnem 50 éves vagyok, az elmúlt 10 évben szinte nulla testmozgást végeztem, hat ökörrel sem lehetett elvonszolni edzőterem közelébe. Két hónapja járok Eszterhez, és számomra egyszerűen hihetetlen, hogy ennyi idő alatt megszerettette velem az edzéseket. Higgyétek el: várom, hogy jöjjön a kedd illetve a csütörtök és végre ismét \\\"kivégezzen\\\" :-). Őszintén mondom, hogy maximálisan ajánlom az edzőnőt!"

Edina

Erős, lendületes és változatos edzéseket tart, csak ajánlani tudom. Odafigyel a tanítványokra és ha szükséges, akkor korrigál, egyéni feladatokat határoz meg. Nála garantált a fejlődés és az erősödés. :) 

Imi

Tökéletesen elégedett vagyok az edzésekkel, minden órában van kihívás, nagyon jó a hangulat az órákon, változatosak a gyakorlatok és Eszter mindig figyel a gyakorlatok helyes elvégzésére. Szóval bátran merem ajánlani mindenkinek. 

Anna

Eszterhez járok edzeni szeptember óta, és eddigi tapasztalataim szerint azt tudom mondani,hogy nagyon jó edző, nagyon figyelmes,mindig mindenkire fordit időt, segit elsajátitani tőkéleteesen a gyakorlatokat, motivál, figyelembe veszi kéréseinket, vagy igényeinket, és ahhoz mérten állit össze gyakorlatokat. Órái nagyon kellemesek és méginkább hatákonyak,van bennük kihivás és igen megizzaszt és az nagyon jó benne, mert minden óra után azt érzem erősebb lettem, és örömmel várom a következő edzést. 

István

"... Én Az Eszterhez járok.. és sokat fogytam erősödtem... 1 hónap után Xl-es pólóról.. L -es pólóra váltottam. 

Ajánlom figyelmetekbe továbbá: sokkal jobb lett a közérzetem... nem csípődött be a derekam... ( előtte ha rosszul mozdultam lumbágó előjött) Felére csökkentette a házi orvos a vérnyomás csökkentő gyógyszerem... a 4. emeleten lakom eddig lifteztem mára lépcsőzöm és mire feljövök nem lihegek és nem szakadok szét :D Próbáljátok ki!..."

Dorka

Eszter kiváló edző: jól kommunikál, minden részletre figyel, ugyanakkor hatékonyan motivál is minket az edzések során. Nem utolsósorban a hangulat is remek! 

Orsi

Én nemrég kezdtem Eszterhez járni, bár a kettlebelles múltam elég régi, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Nagyon jó hangulatú és intenzív órákat tart. Csak ajánlani tudom mindenkinek. 

Dani

Több, mint fél éve nem csökken a csoport lelkesedése és ez Eszter érdeme! A kettlebelltől való kezdeti félelmeim már az első órán eltűntek. Nem gondoltam volna, hogy ennyi idő alatt ilyen sokat fogok fejlődni. Tökéletes sport az ülőmunka okozta problémák ellensúlyozására. 

Andrea

Egy hónapja járok Eszterhez, de már az első órákon kiderült, hogy nagyon alapos és figyelmes, mindenki igényeit szem előtt tartja, próbálja összehangolni. Az órák mindig egyediek, jó hangulatban telnek. Mindig örömmel várom az órákat, mert utána feltöltődve és rendesen megizzasztva jövök haza:). Már látni lehet a pozitív változást pár hét után. 

Ági

"...Elmult a fáradságam, energiával tele vagyok este 9-10 órakkor még mindenre van időm. Visszatért az életkedvem A testem olyan fizikai változáson megy keresztül, hogy ismét van kedvem tükörbe nézni , és nem szégyellem a testemet. Fogytam 3 kg-ot! Kisimult az arcom és minden ismerősöm megdicsér. A fizikai állóképességem egyre jobb, összesítve nagyon jól érzem magam a börömben. Eszterke egy fantasztikus edző, figyel a részletekre és nem terhel túl minket, ha hibázunk szépen minden esetben korigál minket Köszönjuk Eszter!"

© 2016 Asztalos Eszter, bibubell@gmail.com; 20/545-2780
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el